Sport
BNNVARA

Erben Wennemars: 'De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer spannend'

foto: De Nieuws BVfoto: De Nieuws BV
  1. Nieuwschevron right
  2. Erben Wennemars: 'De verkiezing voor Sportvrouw van het jaar is niet meer spannend'

Hij kan zijn enthousiasme bijna niet in bedwang houden en hij kan er niet vaak genoeg over praten: de sportverkiezingen. Je dacht dat Erben Wennemars van de Elfstedentocht houdt, nou, de sportverkiezing komt dicht in de buurt. De vorige keer had hij het over de mannen, dit keer is het tijd voor de vrouwen. Want, waarom nou, is Kiki Bertens niet genomineerd? Erben heeft een complottheorie.

Erben houdt van de sportverkiezingen

Erben vindt alles leuk van de sportverkiezingen: "Die hele nominatie, alle ruzies die er komen, alle complottheorie├źn die er zijn. "En over de vrouwen nominaties gesproken: Erben heeft een complottheorie. Want het is toch wel bijzonder dat Kiki Bertens niet is genomineerd. In De Nieuws BV besprak hij het al met John van Lottum.

Het complot

Erben kan zich wel vinden in de woorden van Van Lottum: "Hij vindt het ten onrechte dat Kiki Bertens niet genomineerd is, en daar kan ik mij wel in vinden. Hij had gewoon een goed betoog." Maar nu vraagt Erben zich af wat voor een impact heeft het nou dat Kiki Bertens niet genomineerd is?

Volgens Erben zijn hierdoor de sportverkiezingen gewoon niet meer spannend. Is het nog het kijken waard? Willemijn heeft daar wel een idee over...

Erben Wennemars is elke maandagmiddag tussen 13:30 en 14:00 te gast in De Nieuws BV om het laatste sportnieuws door te nemen.

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie