Sport
NOS

Luister Nederland-Qatar live op NPO Radio 1

foto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Luister Nederland-Qatar live op NPO Radio 1

Tijdens de derde en laatste groepswedstrijd stuit het Nederlands Elftal dinsdag op gastland Qatar. In het Al Baytstadion heeft Oranje aan een gelijkspel voldoende om de knock-outfase van het WK te bereiken. Je volgt de wedstrijd live in NOS Langs de Lijn op NPO Radio 1.

Na twee wedstrijden op het WK is trainer Van Gaal nog steeds zoekende. Tegen Ecuador (1-1) wist Oranje maar één keer op doel te schieten. De bondscoach verklapte al dat Memphis waarschijnlijk zal gaan starten tegen het al uitgeschakelde Qatar. In een eventuele volgende ronde wacht een tegenstander uit groep B, waar Engeland momenteel aan kop gaat. De landen uit groep B spelen dinsdagavond hun laatste groepswedstrijd.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Qatar al uitgeschakeld

Voor Qatar zal de groepsfase het eindstation zijn op dit WK. Na nederlagen tegen Ecuador (0-2) en Senegal (1-3) zal de regerend kampioen van Azië spelen voor een waardig WK-afscheid. Mohammed Muntari is de enige Qatarese doelpuntenmaker tijdens dit WK. Net als de rest van de selectie van Qatar speelt hij in de Qatarese competitie.

#261 - 'De Qatarese fans gaan niet eens meer kijken' - NOS Voetbalpodcast

Luister Oranje op NPO Radio 1

Weet het Nederlands Elftal de volgende ronde te halen? Op NPO Radio 1 luister je dinsdag vanaf 15:00 uur naar de voorbeschouwing op Nederland – Qatar in NOS Langs de Lijn. Aansluitend zal het duel vanaf 16:00 uur live te volgen zijn. De nabeschouwing wordt uitgezonden tot 19:00 uur.

Het WK Wegkijken

In de podcast Het WK Wegkijken (HUMAN) onderzoeken journalisten en voetballiefhebbers Clairy Polak en Hugo Borst de schaduwkanten van het WK voetbal 2022.

Luister de podcast via NPO Radio 1 en andere podcast-apps.

Ster advertentie
Ster advertentie