Sport
NOS

NOS Langs de Lijn kijkt zaterdagavond uitgebreid vooruit naar WK darts

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Langs de Lijn kijkt zaterdagavond uitgebreid vooruit naar WK darts

Let's play darts! Een bijzondere uitzending van NOS Langs de Lijn zaterdagavond, want we gaan tussen 21.00 uur en 22.00 uur uitgebreid voorbeschouwen op het WK darts.

Zeg je darts, dan zeg je natuurlijk Jacques Nieuwlaat. Al vanaf de opkomst van de sport in Nederland in de jaren negentig horen we zijn vertrouwde stem onder de wedstrijden. Ook dit jaar verzorgt hij namens RTL 7 weer het commentaar op het WK, maar niet voordat hij zich meldt in de studio van Langs de Lijn. Hij is namelijk te gast.

Win een gesigneerd boek!

Jacques Nieuwlaat heeft het boek 'De Dikke van Darte' geschreven. De ultieme verzameling van de dartsgeschiedenis. NOS Langs de Lijn mag een gesigneerd exemplaar weggeven. Je kunt winnen door een vraag aan Jacques te stellen via de NPO Radio 1 app. De leukste, brutaalste, opvallendste vraagsteller ontvangt het boek.

Veel ogen zullen vanaf 15 december, wanneer het WK begint, gericht zijn op Michael van Gerwen. De NOS sprak uitgebreid met de Brabantse nummer 1 van de wereld, die een lastig jaar achter de rug heeft. Ook is er een reportage met Vincent van der Voort over het belang van een goede pijl.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie