Politiek
AVROTROS

EenVandaag neemt je elke vrijdag mee op weg richting de Tweede Kamerverkiezingen

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. EenVandaag neemt je elke vrijdag mee op weg richting de Tweede Kamerverkiezingen

Campagne-nieuws, proefballonnetjes en politieke ontwikkelingen: elke vrijdag nemen Suzanne Bosman en Lammert de Bruin je in EenVandaag mee op weg richting de Tweede Kamerverkiezingen.

Vandaag trapten Lilian Marijnissen van SP, Liane de Haan van 50Plus en gezondheidseconoom Xander Koolman de reeks van uitzendingen af, die volledig in het teken van de verkiezingen staan.

Thema's en rad

Aan de hand van thema's wordt steeds meer duidelijk hoe partijen in de verschillende discussies staan. Volgende week schuiven Tom van der Lee van GroenLinks en Agnes Mulder van CDA aan in de studio. Jan Willem Erisman, hoogleraar milieu en duurzaamheid is ook te gast.

Elke vrijdag wordt aan de hand van een draai aan het rad bepaald waar verslaggevers naartoe gaan om verhaal te gaan halen. Want wat speelt er, in welke gemeente? Bekende gezichten van EenVandaag zoals politiek commentator Joost Vullings en opiniepeiler Gijs Rademaker van het EenVandaag Opiniepanel zijn er uiteraard ook bij.

Radio EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage van Radio EenVandaag, elke werkdag tussen 14 en 16 uur op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nl, Facebook of op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie