Politiek

De Verlenging: VVD-Kamerlid Thierry Aartsen over Coronasteun voor bedrijven en ZZP’ers

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Verlenging: VVD-Kamerlid Thierry Aartsen over Coronasteun voor bedrijven en ZZP’ers

Terwijl de besmettingen afnemen, zitten veel ondernemers,
ZZP’ers en bedrijven nog in zwaar weer door de Coronacrisis. Reden voor het
kabinet om de steunmaatregelen, zoals de NOW en de TOZO te verlengen. Zijn de
ondernemers die het nodig hebben daarmee geholpen? En is dit het laatste
pakket?

Voor veel ondernemers is de coronacrisis nog lang niet voorbij. Hulp blijft nodig, vindt het kabinet. Na maanden onderhandelen, presenteerde zij gisteren de verlenging van de steunpakketten. Eén iemand die dat met argusogen heeft gevolgd, huilende ondernemers aan de telefoon had, en als partijgenoot van de demissionaire premier dicht op de verantwoordelijkheid zit is VVD-Tweede Kamerlid Thierry Aartsen, die zich namens zijn partij bezig houdt met de coronasteun.

Politiek redacteuren Joost Bekendam en Anna Pleijsier praten met het Kamerlid door op YouTube, waar 'De Week van Kee', van De Nieuws BV ophoudt. Check de video hieronder.

De Week van Kee: de Verlenging

Om de vrijdag praten politiek redacteuren (Joost Bekendam, Anna Pleijsier en Merel Ek) online verder waar de Week van Kee eindigt. In de Week van Kee neemt De Nieuws BV de luisteraar mee naar de achterkamertjes van de politieke week. We stellen je voor aan belangrijke politieke spelers en geven je een inkijkje in de Haagse bubbel.
Ek, Pleijsier en Bekendam praten met de gast van de Week verder en gaan dieper in op het gesprek van de week. Luisteraars en kijkers kunnen live vragen stellen en meepraten via het YouTube-kanaal van NPO Radio 1.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie