Podcast

Domien Verschuuren: ‘Eigenlijk moet ik stoppen met Tinder’

foto: Liefdeslessenfoto: Liefdeslessen
  1. Nieuwschevron right
  2. Domien Verschuuren: ‘Eigenlijk moet ik stoppen met Tinder’

[AVROTROS] Acht maanden is hij nu vrijgezel. Lekker, omdat hij zijn vrienden nu vaker ziet. Lastig, omdat hij toch het allerliefste kneuterig met iemand op de bank zou zitten.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ondertussen houdt hij op Tinder de boot af. "Eigenlijk moet ik stoppen met Tinder, omdat het niet eerlijk is naar de mensen waarmee ik een match heb. En het is niet eerlijk naar mezelf toe." Bovendien vindt hij Tinder gewoon niet romantisch en weet hij simpelweg niet wat hij moet zeggen. "Als ik een gesprek wil beginnen, dan stuur ik een gifje van een zwaaiend hondje." Lachend: "Dat is mijn openingszin."

{podcast audio="91954" caption="#17 Domien Verschuuren" }

Iets vaker naar de ander omkijken terwijl je je eigen pad bewandelt. Dát heeft hij geleerd van zijn vorige relatie die elf jaar duurde. "Ik denk wel dat het veel over mij ging. Ik heb wel dingen fout gedaan, ja (…) Ik heb op mijn eigen pad altijd wel iets harder voor mezelf gelopen dan dat ik heb omgekeken naar het pad waar zij liep. Dat vind ik echt kut en echt heel jammer aan mezelf. Af en toe even omkijken terwijl je zelf vooruit aan het rennen bent, dat kan geen kwaad."

Hij weet dat het niet verstandig is om zich snel weer in een nieuwe relatie te storten. Maar wegdromen over hoe die nieuwe liefde zich zou moeten aandienen, dat kan natuurlijk wel. Domien: "Zo’n scène uit zo’n foute Amerikaanse RomCom: collega en collega moeten samen een project doen, vinden elkaar irritant en dan springt opeens de vonk over. Ja, dat zou ik leuk vinden."

Liefdeslessen

In de podcast LIEFDESLESSEN geven bekende Nederlanders een verrassend openhartige inkijk in hun liefdesleven, vanuit de overtuiging dat we van ieder liefdesverhaal iets kunnen leren. NPO Radio 1-presentator Mischa Blok interviewt hen in de vertrouwde omgeving van hun eigen favoriete kroeg. En die lege barkruk tussen hen in? Die is voor de luisteraar! Luister naar andere LIEFDESLESSEN in je favoriete podcast-app of op www.nporadio1.nl/podcasts. Of klik hieronder!

{podcast audio="80780" caption="#14 Bram Krikke" }
{podcast audio="75512" caption="#10 Marieke Elsinga" }
{podcast audio="79081" caption="#13 Jurgen van den Berg" }
Ster advertentie
Ster advertentie