Podcast
VPRO

Presidential Podcast: Is Sleepy Joe de ideale anti-Trump?

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Presidential Podcast: Is Sleepy Joe de ideale anti-Trump?

"It’s over" zei de Republikeinse voorzitter Lindsey Graham vorige week toen minister van justitie William Barr door de inlichtingencommissie van de Senaat werd ondervraagd over het Mueller-rapport. Maar dat was iets te haastig. Of iets teveel wensdenken, net hoe je het wilt bekijken.

{podcast audio="95658" caption="Presidential Podcast #72: Is Sleepy Joe de ideale anti-Trump?" }

Een deel van de Democraten lijkt aan te koersen op een lang en ingewikkeld juridisch gevecht met de president en zijn minister van justitie. Een ander deel waarschuwt juist voor de gevaren van het planten van zo’n bos waarin de kiezer straks de bomen niet meer kan zien.

En toen was daar toch opeens Joe Biden die zich kandidaat stelde voor het presidentschap. Waar staat hij eigenlijk, in dit krachtenveld? NRC-correspondent Bas Blokker en VPRO-presentator Chris Kijne proberen ook die vraag te beantwoorden.

The Presidential Podcast van Bureau Buitenland

VPRO-presentator Chris Kijne en NRC-Amerikacorrespondent Bas Blokker bespreken tweewekelijks het laatste nieuws rond de Amerikaanse president Donald Trump. Wees op de hoogte en luister naar The Presidential Podcast!

Abonneer je hier op The Presidential Podcast in iTunes of beluister op Stitcher.

Ster advertentie
Ster advertentie