Podcast

NOS Voetbalpodcast #45: 'Ik ben deze Champions League-finale nu al vergeten'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. NOS Voetbalpodcast #45: 'Ik ben deze Champions League-finale nu al vergeten'

[NOS] Elke week blikken de commentatoren van de NOS terug op het voetbalweekend. Meningen en scherpe analyses, verhalen en opvallende anekdotes. Dat en meer is te horen in de NOS Voetbalpodcast.

{podcast audio="101776" caption="NOS Voetbalpodcast #45: 'Ik ben deze Champions League-finale nu alweer vergeten'" }

Deze week schuiven Jeroen Grueter en Arman Avsaroglu aan bij presentator Arno Vermeulen. Jeroen Stekelenburg belt in om het over de Nations League te hebben.

De oersaaie finale van de Champions League tussen Liverpool en Tottenham Hotspur (2-0) is een van de belangrijkste gespreksonderwerpen. "Het was een vreselijke finale. We hebben geen moment het gevoel gehad dat we naar een mooie wedstrijd hebben gekeken. Ik ben de finale nu al vergeten", zegt Arman Avsaroglu.

Bondscoach Ronald Koeman ontkrachtte tijdens een interview met de NOS de geruchten dat hij mogelijk naar Barcelona vertrekt. Jeroen Grueter is geïrriteerd door de uitspraken van Koeman. "Hij probeert het volk gerust te stellen door te zeggen dat hij zeker blijft tot en met het EK. Maar eigenlijk hoopt hij daarna door te kunnen naar Barcelona. Zo zijn we niet getrouwd, hij heeft zich voor vier jaar gecommitteerd aan de KNVB."

Verder verbaast Arman Avsaroglu zich over de vreugde bij FC Utrecht over het behalen van Europees voetbal en komt de spectaculaire promotie van RKC ter sprake.

NOS Voetbalpodcast

In de NOS Voetbalpodcast bespreekt voetbalcommentator Arno Vermeulen, met een wisselende selectie commentatoren en presentatoren, de voetbalwedstrijden van de afgelopen week. Je vindt de podcast iedere maandag op nporadio1.nl/podcasts, of in je favoriete podcast-app.

Ster advertentie
Ster advertentie