Podcast
NTR

Nederland is niet saai en aangeharkt, maar juist rijk aan bijzondere plekken

foto: De drol van Wim T. Schippers in het Mediapark Hilversumfoto: De drol van Wim T. Schippers in het Mediapark Hilversum
  1. Nieuwschevron right
  2. Nederland is niet saai en aangeharkt, maar juist rijk aan bijzondere plekken

De 50e aflevering van de podcast 'Lezen in het Donker'.

Nederland is niet saai en aangeharkt, maar juist rijk aan bizarre en bijzondere plekken. Reisjournalist en fotograaf Jeroen van der Spek heeft een selectie gemaakt van meer dan tweehonderd fascinerende bezienswaardigheden, verborgen pareltjes en immense zelfbouwprojecten voor zijn boek 'Alle(r) gekste plekken van Nederland'.

Allemaal plekken die niet alleen een omweg waard zijn, maar ook stuk voor stuk goed zijn voor een ongewoon verhaal. Samen met presentator Hasan Evreng√ľn gaat Van der Spek langs bij enkele van de meest markante plekken in ons land.

De allergekste plekken van Nederland

Lezen in het Donker

Lezen in het Donker is de perfecte podcast om bij weg te dromen. Doe het licht uit, druk op play en laat je meevoeren. Wekelijks bespreken we de nieuwste wetenschaps- en geschiedenisboeken. Een uur vol met ontroerende geschiedenisverhalen, wetenschappelijke vergezichten en intieme gesprekken met schrijvers. Zij lezen voor uit eigen werk en nemen mooie, bijpassende muziek mee.

Ster advertentie
Ster advertentie