Podcast

Roast van Joost: Krol en Dales trekken aan het langste eind

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Roast van Joost: Krol en Dales trekken aan het langste eind

[POWN] Een bomvolle PowNed-podcast De Roast van Joost deze week.

{podcast audio="126688" caption="#4 - Krol en Dales trekken aan het langste eind!" }

Het televisieprogramma Zembla bracht afgelopen donderdag een uitzending over de zogenaamde pro-Russische appjes van Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Senator, en voormalig FvD’er, Henk Otten zou volgens geruchten de appjes van Baudet aan het BNNVARA-programma hebben doorgespeeld. Joost vraagt zich af waar Otten mee bezig is. "Je besmeurt jezelf. Je maakt jezelf belachelijk. Je maakt je legacy kapot, je zet de politiek te kakken en je zet het instituut Eerste Kamer te kakken."

En verder...

Deze week werd bekend dat Koningsdag dit jaar de naam Woningsdag zal krijgen. Joost hangt op 27 april wel de vlag uit voor onze jarige vorst, maar laat deze bedachte feestdag verder aan zich voorbij gaan.

In de rubriek 'Bonje op het Binnenhof' alles over de strijd binnen 50PLUS. Volgens Joost is de strijd gestreden: partijleider Henk Krol en voorzitter Geert Dales trekken aan het langste eind.

Verder: de terugkeer van minister Kajsa Ollongren en de dure week van schatkistbewaarder Wopke Hoekstra.

Alle schoolouders van Nederland krijgen een pluim van Joost, oftewel: een toost op hen!

Elke zaterdag vanaf 12 uur is De Roast van Joost te horen via de NPO Radio1-app of één van de andere podcast-aanbieders. Luisteraars kunnen ook roasten. Tips zijn welkom via roast@powned.tv.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie