Podcast

Kom naar exclusieve opnames van podcast 'De Weerman' en Brexit De Podcast

foto: Arend Jan Boekestijn en Tim de Witfoto: Arend Jan Boekestijn en Tim de Wit
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar exclusieve opnames van podcast 'De Weerman' en Brexit De Podcast

Wil je de lucht in met NOS-weermannen of blijf je liever met beide benen op de grond met de makers van Brexit de Podcast? In De Week van de Podcast kan het allebei.

Op vrijdagmiddag 22 november is een kleine groep luisteraars van podcast De Weerman welkom bij een vraag-maar-raak-bijeenkomst met drie NOS-weermannen op een bijzondere plek in Hilversum: bovenin de zendmast op het Mediapark in Hilversum. Op dit moment is dit het datacenter van telecombedrijf Cellnex, die de toren beschikbaar stelt.

"We bieden deze exclusieve ontmoeting op grote hoogte aan ter gelegenheid van De Week van de Podcast op NPO Radio 1. Dit is een buitenkansje voor weerliefhebbers en podcast-fans", vertelt Wim Eikelboom, podcast-coordinator bij NPO Radio 1.

De Hilversumse zendmast heeft op 115 meter hoogte een zaaltje waar plek is voor maximaal 30 bezoekers. Die krijgen op vrijdagmiddag 22 november de kans alles te vragen wat ze willen weten over het weer in een ontmoeting met Peter Kuipers Munneke, Marco Verhoef en Gerrit Hiemstra, de drie weermannen van het NOS-Journaal. Peter Kuipers Munneke neemt zijn collega’s mee naar boven in de zendmast om een speciale aflevering te maken van NOS-podcast De Weerman. Opgeven kan door een mail te sturen naar deweerman@nos.nl

Brexit de Podcast met Tim de Wit en Arend Jan Boekestijn

Voor mensen die liever met beide benen op de grond staan is er een andere mogelijkheid om kennis te maken met makers van een podcast. Tim de Wit en Arend Jan Boekestijn nemen een aflevering van Brexit de Podcast op in een Britse pub in Utrecht. Dat vindt plaats op zaterdagmiddag 23 november tussen 16.00 en 17.00 uur in The Florin. De toegang is gratis en er is voldoende plek. Aanmelden graag via een mail naar podcast@radio1.nl

Ster advertentie
Ster advertentie