Podcast

Podcast De Dag: Keuzestress in streamingland, 'en het wordt alleen maar erger'

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Keuzestress in streamingland, 'en het wordt alleen maar erger'

[NOS - RAD1] Disneyliefhebbers hebben lang uitgekeken naar vandaag: streamingdienst Disney+ is officieel beschikbaar. De pilot kwam twee maanden geleden uit in Nederland, maar vanaf nu kan de hele wereld onbeperkt kijken naar Mickey Mouse, Toy Story, alle superhelden uit het Marvel-universum en Star Wars.

Dat betekent dat er voor kijkers wéér een streamingdienst bij is gekomen. Waar kies je voor en wordt het eigenlijk niet een beetje veel? We praten er in De Dag over met Jasper Stads van NOS op 3 en techredacteur Nando Kasteleijn.

{podcast audio="122031" caption="#456 - Keuzestress in streamingland, 'en het wordt alleen maar erger'" }

Stads is groot liefhebber van Disney en is blij dat al zijn favoriete films nu onder een dak te zien zijn. Al leidt die versnippering van de markt wel tot keuzestress. "Het is lastig om alles bij te houden." Kasteleijn beaamt dat, want als we even gaan tellen, dan komen we uit op minimaal tien verschillende diensten in binnen- en buitenland.

Er staat vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie