Podcast

Podcast De Dag: Vakantieman, waar kan ik heen?

foto: ANP XTRA Lex van Lieshoutfoto: ANP XTRA Lex van Lieshout
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Vakantieman, waar kan ik heen?

[NOS] Hoewel 'blijf thuis' al weken het credo is, en op vakantie gaan door alle reisbeperkingen en coronamaatregelen een moeilijk verhaal lijkt te worden, zijn Nederlanders massaal vakantieplannen voor de zomer aan het maken.

{podcast audio="127094" caption="#578 - Vakantieman, waar kan ik heen?" }

De vraag naar vakantiehuisjes en andere accommodaties in Nederland is enorm, blijkt uit een belronde van de NPO Radio 1-podcast De Dag. En nu verschillende landen hun maatregelen versoepelen en ook afspraken over toerisme beginnen te maken, hopen mensen toch nog naar het buitenland te kunnen.

Wat zijn de opties als je deze zomer wil proberen om er even tussenuit te gaan? Frank Oostdam, voorzitter van de koepel van reisorganisaties ANVR, zet op een rij wat de mogelijkheden voor reizen binnen Europa zijn. En Geert Dijks, directeur van Hiswa Recron, de belangenorganisatie van watersport- en recreatiebedrijven in Nederland, schetst de opties in Nederland.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie