Podcast

NPO Radio 1-bonuspodcasts live vanaf het NPO Podcastevent

foto: Raymond van Olphen (Bullet-Ray)foto: Raymond van Olphen (Bullet-Ray)
  1. Nieuwschevron right
  2. NPO Radio 1-bonuspodcasts live vanaf het NPO Podcastevent

Zondag 10 oktober liep het TivoliVredenburg in Utrecht vol met podcastliefhebbers. Meerdere NPO Radio 1-podcasts namen live, met publiek, nieuwe afleveringen op. Van de NOS Voetbalpodcast tot De Stemming van Vullings en Van der Wulp, en van Europa Draait Door tot Mathilde's Mysterie, dit zijn de bonusafleveringen, live van het NPO Podcastevent!

Europa Draait Door

Het NPO Podcastevent werd in een uitverkochte Ronda afgetrapt door de heren van Europa Draait Door. Samen met Nieuwsuur-journalist Saskia Dekkers bespraken Tim de Wit en Arend Jan Boekestijn ruim een uur de 'salvinisering' van Europa.

#8 - Live vanaf het NPO Podcastevent in TivoliVredenburg: over de Salvinisering van Europa (S03)

chevron right
chevron right
foto: Raymond van Olphen (Bullet-Ray)
NPO Radio 1-podcasts op het NPO Podcastevent

Mathilde's Mysterie

In een speciale bonusaflevering blikken Lammert de Bruin en Babs Assink, live op het NPO Podcastevent, met betrokkenen terug op Mathilde's Mysterie. Wat vinden Imca Marina, Rene Mioch en Mathilde’s zus Cerila de Doelder van de conclusie? En welke vragen hebben zij nog aan Cold Case-expert Carina van Leeuwen? En wat heeft de podcastserie allemaal teweeggebracht?

De Nabeschouwing (live)

NOS Voetbalpodcast

Tegen de avond werden de mannen van de NOS Voetbalpodcast (Arman Avsaroglu, Jeroen Elshoff, Jeroen Grueter en Arno Vermeulen) groots aangekondigd door schrijver Frank Heijnen. Het bleek het startschot van discussie over Oranje, over het WK in Qatar, en een serieuze test waarbij niet de kennis van de commentatoren, maar van het publiek werd getoetst.

#183 - 'Alles onder de 10-0 tegen Gibraltar is slecht'

De Stemming van Vullings en Van der Wulp

Hoe staat het nou eigenlijk met de formatie in Nederland? We zijn inmiddels ruim 200 dagen onderweg, reden genoeg voor De Stemming van Vullings en Van der Wulp om eens live terug te blikken op de enorme politieke storm van de afgelopen dagen.

#93 - EXTRA: De Stemming op het NPO Podcastevent (S04)

Ster advertentie
Ster advertentie