Podcast

Nieuwe ruimtepodcast: Zimmerman in Space

NTR
foto: NTRfoto: NTR
  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe ruimtepodcast: Zimmerman in Space

Kijk jij graag iedere nacht naar de sterren, maar wil je weten wat er zich daarboven daadwerkelijk afspeelt? Ruimtefans opgelet! In de nieuwe NTR podcast Zimmerman in Space neemt spacefanaat Hens Zimmerman je iedere week mee op een reis door het heelal.

{podcast audio="92866" caption="#1 Astronauten hoorden 'rare ruimtemuziek' aan de achterkant van de maan" }

Geen ruimteraadsel is Zimmerman te moeilijk: Kunnen we verdwijnen in zwarte gaten? Hoe klinkt die rare ruimtemuziek aan de achterkant van de maan? Hoe groot is de kans dat we buitenaards leven vinden? En wat, in godsnaam, is antimaterie?

Op zijn geheel eigen wijze legt Zimmerman je alles uit over de meest fascinerende ruimteonderwerpen. Alleen, op de een of andere manier, steekt er bijna altijd een filosofische of politieke boodschap de kop op. Om de luisteraar vervolgens aan het eind met nog meer vragen dan antwoorden op te zadelen.

Zimmerman in Space

Alle afleveringen van Zimmerman in Space zijn te beluisteren in de NPO Radio 1 website en de Radio 1 app. Luister je liever live? Stem dan op donderdagnacht tijdens het sterrenkijken om 02.00 uur je radio af op NPO Radio 1 voor de nieuwste Zimmerman in Space in samenwerking met Focus.

Ster advertentie
Ster advertentie