Podcast
NOS

Podcast De Dag: wat je komend televisieseizoen wel én niet gaat kijken

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: wat je komend televisieseizoen wel én niet gaat kijken

Eva Jinek, Jeroen Pauw en Matthijs van Nieuwkerk waren gisteren niet aanwezig bij de presentatie van het nieuwe televisieseizoen van de NPO. Bestuursvoorzitter Shula Rijxman noemde ze wél specifiek in haar toespraak. "De NPO heeft jullie groot gemaakt", zei Rijxman. "Jullie zijn voorbeelden, rolmodellen voor nieuwe talenten, nieuwe professionals. En dat is onbetaalbaar."

In De Dag bespreken we wat opvalt aan het nieuwe televisieseizoen én aan de bijbehorende presentatie. "Dit zegt Rijxman niet zomaar", meent mediaredacteur Mark Robinson van het BNNVARA programma De Nieuws BV. "Het kan goed dat Jinek, Pauw en Van Nieuwkerk volgend televisieseizoen de omroep écht gaan verlaten."

En hoe zit de toekomst van televisie er eigenlijk uit nu de strijd om de streamende kijker in alle hevigheid is losgebarsten? Ook dat hoor je in onderstaande aflevering van De Dag.

{podcast audio="114672" caption="#402 - Wat je komend jaar wel/niet gaat kijken" }

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie