Podcast
AVROTROS

Lize Korpershoek: 'De echte zoektocht is iets tussen mij en Tim'

foto: Miss Podcastfoto: Miss Podcast
  1. Nieuwschevron right
  2. Lize Korpershoek: 'De echte zoektocht is iets tussen mij en Tim'

Er komt geen vervolg op Mijn seks is stuk. In deze documentaire onderzocht Lize Korpershoek hoe het kan dat haar zin in seks verdwijnt als ze in een langdurige relatie zit. "De echte zoektocht start eigenlijk pas aan het einde van de documentaire, maar dat is iets wat tussen mij en Tim is en niet voor het grote publiek. Seks is iets tussen twee personen, tenminste, in ons geval."

Lize Korpershoek over haar documentaire 'Mijn seks is stuk'.

Video niet beschikbaar

Miss Podcast

Luister de hele aflevering met Lize Korpershoek hier terug.

De documentaire heeft haar kijk op seks echt veranderd, vertelt Korpershoek in het NPO Radio 1-programma Miss Podcast. "Ik had verwacht, heel plat gezegd, dat ik ofwel een manier zou vinden waarop ik weer die geile sekspoes ben die ik natuurlijk hoor te zijn. Ofwel dat ik er vrede mee moet hebben dat het voor mij niet hoeft. Maar de uitkomst voor mij is dat ik respect heb voor wat ik prettig vind."

Hoewel Lize Korpershoek en Tim Hofman beide altijd heel openhartig zijn geweest over hun relatie, zo vertelde Hofman vorig jaar nog aan Frank van der Lende dat Lize gevoelens had voor een vrouw, stellen ze hierbij duidelijke grenzen. Korpershoek: "De camera meenemen de slaapkamer in, dat vind ik te ver gaan. En Tim is ook niet iemand die op camera bij een seksuoloog gaat zitten."

Terugluisteren

Miss Podcast is iedere maandag- tot en met donderdagnacht van 01:00 tot 02:00 uur live te horen op NPO Radio 1. Mischa Blok interviewt een bekende Nederlander over de belangrijkste geluiden uit zijn of haar leven. Daarnaast krijgt de gast de opdracht om twee podcasts te recenseren. Luister hier de afleveringen met Humberto Tan, Pierre Wind en Linda Duits terug.

Ster advertentie
Ster advertentie