Podcast

Liefdeslessen van Jurgen van den Berg: 'Neem nooit genoegen met minder!'

foto: Liefdeslessenfoto: Liefdeslessen
  1. Nieuwschevron right
  2. Liefdeslessen van Jurgen van den Berg: 'Neem nooit genoegen met minder!'

[AVROTROS] Hij is zo. Ontzettend. Verliefd. En daar is hij zelf misschien nog wel het meest verbaasd over. Zijn liefdesles? Neem nooit genoegen met een zeven of met een acht, want nu alles op zijn plek valt, is hij zo blij dat hij heeft gewacht én altijd kritisch is gebleven.

{podcast audio="79081" caption="#13 Jurgen van den Berg" }

Hij heeft er wel eens een zwaar hoofd in gehad, in de liefde, want hij wist heel goed wat hij niet wilde in een relatie en ook wat hij wél wilde: "Ik had in mijn hoofd een lijstje, in waterverf, dus dat mocht een beetje in elkaar overlopen. Ik wil in een relatie mijn autonomie bewaren en daarnaast vind ik het belangrijk dat een vrouw humor heeft. En ik ben niet iemand die thuis gaat zitten wachten totdat er iets gebeurt en daar moet je wel tegen kunnen."

Video niet beschikbaar

Negen maanden geleden heeft hij haar gevonden. Gewoon, ouderwets, op een feestje. Dankzij de lange versie van Donna Summer’s Last Dance. Mensen die hem kennen, vragen zich af wat er met hem is gebeurd, want hij loopt de hele dag met een grote glimlach rond. "Ik had laatst een gesprek met mijn baas en het was zelfs hem opgevallen dat ik zo enorm vrolijk ben tegenwoordig!"

Liefdeslessen

In de podcast LIEFDESLESSEN geven bekende Nederlanders een verrassend openhartige inkijk in hun liefdesleven, vanuit de overtuiging dat we van ieder liefdesverhaal iets kunnen leren. NPO Radio 1-presentator Mischa Blok interviewt hen in de vertrouwde omgeving van hun eigen favoriete kroeg. En die lege barkruk tussen hen in? Die is voor de luisteraar! Beluister LIEFDESLESSEN in je podcast-app of op www.nporadio1.nl/podcasts. Of klik hieronder!

Ster advertentie
Ster advertentie