Podcast

Podcast De Dag: De Trump-jaren (deel 1) - Wat hij bereikt heeft

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: De Trump-jaren (deel 1) - Wat hij bereikt heeft

Amerika-correspondent Arjen van der Horst blikt in een tweeluik terug op vier jaar president Trump. Vandaag: wat heeft hij waargemaakt van zijn verkiezingsbeloftes op het gebied van immigratie, buitenlands beleid, economie en de benoeming van rechters?

#705 - De Trump-jaren (deel 1): Wat hij bereikt heeft

NOS-correspondent Arjen van der Horst blikt speciaal voor podcast De Dag in een tweeluik terug op de Trump-jaren die achter ons liggen. In het eerste deel, vandaag, kijkt hij naar wat Trump de afgelopen vier jaar heeft bereikt. Welke verkiezingsbeloftes heeft Trump waargemaakt en welke niet? Wat is zijn belangrijkste politieke nalatenschap?

Morgen, in deel twee, een blik op de momenten waarop de president het moeilijk had: de vele protesten, het Mueller-onderzoek, de afzettingsprocedure. Wat heeft die tegenwind voor Trump betekend? Vindt hij het eigenlijk wel leuk om president te zijn?

De balans maken de Amerikanen zelf op - als ze morgen naar de stembus gaan.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher.

Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie