Podcast

Podcast De Dag: Zo voelt het drie maanden na een coronabesmetting

foto: ANP Xtrafoto: ANP Xtra
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Zo voelt het drie maanden na een coronabesmetting

Of je nu oud bent, jong, fit of met onderliggende problemen en of je nou heftige klachten hebt gehad of milde symptomen - iedereen kan maandenlang de gevolgen van een coronabesmetting voelen. Hoe groot is de kans op permanente schade?

#611 - Zo voelt het drie maanden na een coronabesmetting - De Dag

Drie mensen die corona in een vroeg stadium van de pandemie kregen, vertellen in podcast De Dag over hun herstel. Hun leeftijden, ziekteverloop en herstel zijn heel verschillend, maar allemaal merken ze nog dagelijks de gevolgen.

De vraag is of er ook permanente schade kan optreden of dat patiënten op den duur wel weer helemaal herstellen. Remco Djamin van de nazorg-polikliniek van het Amphia-ziekenhuis, waar dit onderzocht wordt, vertelt over wat er nu voorzichtig aan duidelijk begint te worden.

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie