Naar homepage
Podcast

Podcast Rauw krijgt mogelijk tv-versie

foto: Foto: Omroep Maxfoto: Foto: Omroep Max
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast Rauw krijgt mogelijk tv-versie

Wordt er van de podcast 30 Minuten Rauw van radiomaker Ruud de Wild een tv-serie gemaakt? KRO-NCRV speelt met die gedachte, maar Ruud de Wild zelf is er nog niet meteen enthousiast over, liet hij doorschemeren in een gesprek in De Perstribune op NPO Radio 1.

"De omroep zou het wel willen, maar ik weet het nog niet. De vorm, of er tijd is en wanneer. Ik wil gewoon niet te veel gedoe", aldus De Wild. Hij was te gast in het programma ter gelegenheid van De Week van de Podcast op NPO Radio 1. Daarin bevestigde hij dat er plannen zijn om van zijn podcast een tv-variant te maken.

"We hebben gesprekken gevoerd, maar het is nog niet zo concreet dat we morgen gaan opnemen. Ik weet ook niet of ik het een-op-een ga doen en hoe de serie er dan uit moet zien. Het mooie van deze podcast is dat het heel intiem is."

30 Minuten Rauw

In de NPO Radio 2-podcast 30 Minuten Rauw interviewt de populaire radiomaker bekende Nederlanders in een tijdsbestek van een half uur. De podcast hoort bij de populairste podcastseries van de publieke omroep.

Kijk hier het volledige gesprek met radio-dj Ruud de Wild met Carrie ten Napel en Margreet Reijntjes in De Perstribune:

Ster advertentie
Ster advertentie