Podcast

Podcast De Zomerdag: het tell-all interview van Harry en Meghan

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Zomerdag: het tell-all interview van Harry en Meghan

De VS en het Verenigd Koninkrijk zaten in maart met ingehouden adem voor de televisie toen het interview van Oprah Winfrey met prins Harry en zijn vrouw Meghan uitgezonden werd. De grote vraag is of hun onthullingen ooit zullen leiden tot verandering in het Britse koningshuis.

#884 - De Zomerdag: het tell-all interview van Harry en Meghan - De Dag

De laatste aflevering van the Crown kwam in maart in de vorm van een explosief interview van Oprah Winfrey met de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan. Het werd een fikse aanval op de koninklijke familie, die zij kil 'the firm' noemen, het hele bedrijf erachter.

In hun kritiek echoot een stem uit het verleden: die van de moeder van Harry, prinses Diana. Zal de roep om verandering dit keer wel leiden tot een modernisering van het koningshuis?

De podcast De Dag is met zomerstop tot 23 augustus. Tot dan verschijnt elke werkdag De Zomerdag, waarin een selectie van opvallende gesprekken uit de afgelopen maanden herhaald wordt.

Podcast De Dag

Elke werkdag biedt Elisabeth Steinz of Marco Geijtenbeek je twintig minuten verdieping bij één onderwerp uit het nieuws.

Reageren? Mail dedag@radio1.nl.

Ster advertentie
Ster advertentie