Podcast

Kom naar de podcast-presentatie van 'Ik was Jou' met Owen Schumacher

foto: Bart Chabot (foto: Owen Schumacher)foto: Bart Chabot (foto: Owen Schumacher)
  1. Nieuwschevron right
  2. Kom naar de podcast-presentatie van 'Ik was Jou' met Owen Schumacher

[MAX] Owen Schumacher presenteert op maandag 1 april (geen grap!) zijn podcast Ik was jou in Beeld en Geluid, met een interview met wijnboer en schrijver Ilja Gort.

Ken jij Koefnoen nog? Het TV-programma eindigde drie jaar geleden, maar nog vrijwel dagelijks wordt Owen Schumacher herinnerd aan de typetjes die hij in satirische sketches speelde. In de podcast Ik was jou ontmoet Owen Schumacher de echte mensen achter deze typetjes.

Owen Schumacher ontmoet zijn Koefnoen-typetjes

In Ik was Jou praat Schumacher met hen over de impact die de persiflages hadden op hun leven en over de rol van humor en satire. Onder de geïnterviewden brein-professor Erik Scherder, wijnmaker Ilja Gort en dichter Bart Chabot.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Even genieten; dit is hoe Schumacher Erik Scherder persifleerde.

Meld je aan voor de lancering!

[Je kan je niet meer aanmelden]

Owen Schumacher lanceert de podcast op maandag 1 april om 16.00 uur in Beeld en Geluid in Hilversum. En jij kan daar (gratis) bij zijn, inclusief een kopje koffie of thee! Behalve dat we stil staan bij de lancering, zal Schumacher ook wijnboer en schrijver Ilja Gort interviewen. De lancering duurt tot ongeveer 17.15 uur.

Daarnaast kan je de tentoonstelling Serieus Grappig bezoeken in Beeld en Geluid vanaf 15.00 uur, over humor en satire in de media.

We zoeken enthousiaste luisteraars! Wil jij erbij zijn? Laat het ons weten, en stuur een mailtje naar podcast@radio1.nl. Noem in dit mailtje je naam, telefoonnummer, en met hoeveel mensen je wilt komen.

LET OP! Het sturen van een mailtje is nog geen garantie dat je bij de lancering aanwezig kan zijn. Je krijgt later van ons een mailtje of je een plekje hebt veroverd, of dat de zaal helaas al vol zit.

Ik was Jou

De podcast Ik was Jou wordt uitgebracht door Omroep MAX.

Meer luisteren? Neem een kijkje op onze podcast-pagina.

Ster advertentie
Ster advertentie