Podcast

Podcast De Dag: Hoe 'sleepy' is Joe Biden?

foto: AFPfoto: AFP
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast De Dag: Hoe 'sleepy' is Joe Biden?

Als we de Amerikaanse president Trump moeten geloven is presidentskandidaat Joe Biden een stokoude man die het allemaal niet meer op een rijtje heeft. Met het eerste grote verkiezingsdebat op komst is de vraag: is Biden scherp genoeg?

#681 - Hoe 'sleepy' is Joe Biden? - De Dag

Donald Trump en Joe Biden staan komende nacht voor het eerst tegenover elkaar tijdens een presidentieel debat. Volgens Trump is Biden slaperig, vergeetachtig, misschien zelfs seniel en dement. En hoewel de retoriek van Trump misschien overtrokken is, is het wel iets dat vaker opgemerkt wordt: Joe Biden lijkt niet scherp. Hij stottert, hakkelt en haalt af en toe de feiten door elkaar. Kan hij tegenwicht bieden aan de aanvallen van Trump?

In podcast De Dag vertelt Amerika-kenner Victor Vlam hoe Joe Biden al zijn hele carrière wordt achtervolgd door zijn versprekingen en ongepaste opmerkingen. Maar het beeld dat het vaker gebeurt, klopt volgens Vlam ook. Hoe kan het dat de Democraten juist bij deze kandidaat zijn uitgekomen?

Podcast De Dag

Elke werkdag staat er vanaf 12.00 uur een nieuwe podcast van De Dag klaar op je favoriete podcastplatform. Luisteren kan via de NPO Radio 1 website en app, Spotify, iTunes, Google Podcasts en Stitcher.

Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt.

Ster advertentie
Ster advertentie