Podcast
VPRO

Presidential Podcast: Tussen zorgen en zelfvertrouwen

foto: NPO Radio 1foto: NPO Radio 1
  1. Nieuwschevron right
  2. Presidential Podcast: Tussen zorgen en zelfvertrouwen

Het was geen fijne week voor president Trump. Zijn voormalig advocaat Michael Cohen noemde hem een oplichter en een racist en zijn vriend Kim Jong Un liet hem voor niets naar Hanoi komen.

{podcast audio="80516" caption="Presidential Podcast #68: Tussen zorgen en zelfvertrouwen" }

Maar denk niet dat Donald J. Trump zich door zoiets uit het veld laat slaan. Afgelopen zaterdag sprak de president vol zelfvertrouwen bijna twee uur op de jaardag van de conservatieve actievereniging CPAC. En hij klonk strijdlustiger dan ooit. Al kan juist die verhoogde strijdlust er bij president Trump ook op wijzen dat hij zich zorgen maakt. Want daar is genoeg reden voor nu er steeds dieper wordt gespit in de financiƫle handel en wandel van de president en zijn familie. Met name zoon Don jr. komt nadrukkelijk in beeld.

The Presidential Podcast van Bureau Buitenland

VPRO-presentator Chris Kijne en NRC-Amerikacorrespondent Bas Blokker bespreken tweewekelijks het laatste nieuws rond de Amerikaanse president Donald Trump. Wees op de hoogte en luister naar The Presidential Podcast! Abonneer je hier op The Presidential Podcast in iTunes of beluister op Stitcher.

Ster advertentie
Ster advertentie