Podcast

De Roast van Joost: 'geen lockdown!'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. De Roast van Joost: 'geen lockdown!'

[POWN] Hoe kan het ook anders, de coronacrisis is één van de thema's die besproken wordt in de allereerste De Roast van Joost. Eerdmans: "Ik ben niet voor een lockdown. Help en bescherm de zwakkeren, wapen de sterken. Dát is mijn motto!"

{podcast audio="125627" caption="#1 - Joost Eerdmans waarschuwt China voor de laatste keer!" }

Joost geeft, onder andere, antwoord op op de vragen: Wie wordt CDA-lijsttrekker bij de komende Tweede Kamerverkiezingen, Hugo of Wopke? Waarom moest Bruno Bruins het veld ruimen? En wie krijgt deze week bloemen, en wie wordt op de grill gelegd?

Ook doet Joost deze week een ontboezeming over CDA-vicepremier Hugo de Jonge in zijn podcast. En hij vertelt wat in het app'je stond dat burgemeester Aboutaleb van Rotterdam hem deze week stuurde.

{podcast audio="125441" caption="Trailer" }

De Roast van Joost

Elke zaterdag staat er om 12 uur een nieuwe aflevering van De Roast van Joost klaar op de NPO Radio 1 website en app, of in jouw favoriete podcast app.

Geluisterd en zelf ook iemand op de nominatie om 'geroast' te worden? Tips zijn welkom via roast@powned.tv.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of entertainment; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie