Podcast

Heb je de Brand in het Landhuis uit? Klik hier voor luistertips!

foto: Mischa Blokfoto: Mischa Blok
  1. Nieuwschevron right
  2. Heb je de Brand in het Landhuis uit? Klik hier voor luistertips!

[AVROTROS] Steeds meer podcasts zien het levenslicht. Hoe vind jij je weg in dit alsmaar groeiende aanbod? Hoe vis je hier de parels uit, oftewel de podcasts die je gehoord MOET hebben? Gelukkig is de redding nabij met VINK, dé podcastgids van Nederland!

{podcast audio="83578" caption="#1 Ik ken een Man die Bright heet" }

Het VINK-panel bespreekt iedere keer drie Nederlandstalige podcasts. En legt deze langs de VINK-meetlat: voegen ze écht iets toe aan het bestaande aanbod? Zijn ze kwalitatief mooi gemaakt? Hoe informatief zijn ze? Zijn ze van begin tot eind boeiend om naar te luisteren?

VINK bestaat uit Radio 1-presentator Mischa Blok, Vincent Bijlo - dé radiorecensent van Nederland en maker van de podcast Hallo Hier Hilversum en Volkskrant-recensent Stan Putman, podcast-liefhebber van het eerste uur. Van iedere podcast zijn drie verschillende fragmenten te horen, zodat je als luisteraar echt een goed beeld krijgt van deze drie podcasts.

Man Man Man de Podcast

In deze allereerste aflevering wordt om te beginnen Man man man de podcast besproken. In deze podcast vragen vrienden Domien Verschuren, Bas Louissen en Chris Bergström zich af hoe mannelijk ze eigenlijk zijn. Voel je je als luisteraar buitengesloten of voel je je juist onderdeel van deze vriendengroep?

Bright Podcast

Als tweede is er aandacht voor de Bright Podcast, een wekelijkse podcast waarbij Harm Teunis, Erwin van der Zande en Tonie van Ringelesteijn je bijpraten op het gebied van technieuws en de nieuwste gadgets testen. Lukt het ze om ook de totaal-niet-technische luisteraar te boeien?

Ik ken iemand die

Derde podcast die ze bespreken is ‘Ik ken iemand die’ van schrijfster én moeder Nynke de Jong die samen met vrienden Alex van der Hulst en Hanneke Hendrix een podcast maakt over opvoeden, kinderen, ouderschap. Plus anekdotes. Moet je kinderen hebben om met plezier naar deze podcast te luisteren?

Luister naar de eerste aflevering van VINK, dé podcastgids van Nederland!

Ster advertentie
Ster advertentie