Opinie & Commentaar

'Rob Jetten en Twan Huys gaven nogal wat uitstoot afgelopen week'

BNNVARA
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'Rob Jetten en Twan Huys gaven nogal wat uitstoot afgelopen week'

Volgens de Nederlandse Bank is pinnen minder schadelijk voor het milieu dan betalen met contant geld. Druktemaker Marcel van Roosmalen zegt in De Nieuws BV dat hij echt is voor een schoner milieu: "Ik wil energie bezuinigen, minder vervuilen en de aarde goed doorgeven en zo, maar mag dit me bespaard blijven?"

De toezichthouder op het betaalverkeer zegt dat de milieubelasting van een pin-betaling gelijk staat aan het anderhalf uur laten branden van een spaarlamp. Bij een contante betaling is dat twee uur. Marcel: "Zo lust ik er nog wel tien."

'Tatoeages verbieden is ook goed voor het milieu'

Marcel: "Als we alle bejaarden van het internet koppelen is dat ook goed van het milieu. Geen verwarming meer in Assen, ook goed voor het milieu.Tatoeages verbieden is ook goed voor het milieu. Wie is er beter voor het milieu? Rob Jetten van D66 of Twan Huys van RTL Late Night? Ze gaven alle twee nogal wat uitstoot de afgelopen week."

Marcel: "In mijn hoofd kwam alles samen toen ik Twan Huys eergisteren zichzelf voor het gebouw van de Nederlandse Bank zag rechtvaardigen tegenover RTL Boulevard. Twan zei dat hij al 30 jaar in het vak zit en dat hij betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft en dat dat ook wel zo moest zijn omdat je anders niet 30 jaar in het vak kon zitten. Hoeveel spaarlampen zouden er niet hebben kunnen branden als al dat gelul niet was uitgezonden?"

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Facebook en Twitter voor een dagelijkse dosis druktemaker.

Ster advertentie
Ster advertentie