Opinie & Commentaar
BNNVARA

'VVD'ers zijn als sprinkhanen: ze vreten het land kaal en springen gewetenloos verder'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. 'VVD'ers zijn als sprinkhanen: ze vreten het land kaal en springen gewetenloos verder'

"Alle VVD'ers liegen. Zonder leugen op je CV kom je er niet in." Marcel van Roosmalen vergelijkt VVD'ers in De Nieuws BV met sprinkhanen. "Ze vreten het land kaal en springen, als ze hun buikje vol hebben, gewetenloos verder."

Video niet beschikbaar

De afgelopen dagen namen veel oud-VVD'ers het op voor Mark Rutte nadat ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers liet weten niet met de VVD-voorman een kabinet te willen vormen. "Met het opvoeren van Annemarie Jorritsma kwam het maagzuur al omhoog, maar er zit nog een heel cohort achter. Henk Kamp vond alle gebeurtenissen beledigend voor Mark Rutte. Frits Huffnagel staat achter Rutte. En, de oer-VVD'er, de ergste van allemaal, Ton Elias staat vierkant achter Mark Rutte", zegt Van Roosmalen.

Van Roosmalen vergelijkt VVD'ers met sprinkhanen: "Ze vreten het land kaal en springen als ze hun buikje vol hebben gewetenloos verder. Sprinkhanen zijn met teveel en net als VVD'ers: ze hebben geen bewezen nut. We moeten dit sprinkhaan voor sprinkhaan aan pakken, te beginnen met de grootste VVD'er van allemaal en dat is niet Ton Elias maar Mark Rutte."

Druktemaker Marcel van Roosmalen - Alle VVD’ers liegen

Meer van De Nieuws BV?

Volg ons op Instagram, Facebook en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie