TrendingVandaag: Daily Trump

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. TrendingVandaag: Daily Trump

[AVROTROS] Ivanka is niet blij, want winkelketen Nordstrom heeft haar collectie uit de winkels gehaald. Papa Donald tweette daarover vanaf zijn persoonlijke én presidentiële account, meteen ging het aandeel Nordstrom naar beneden met een half procent.

Video niet beschikbaar

Maar na de eerste klap ging het aandeel stijgen en dat bleef eigenlijk zo, de beurs sloot met een aandeel Nordstrom dat 4% meer waard was dan de dag ervoor.

De internet bewoners zijn nog druk met dit staaltje van belangenverstrengeling terwijl het volgende bericht al weer binnenkomt: Trump postte een statistiek op zijn Twitter waaruit zou moeten blijken dat zijn moslimban, die geen moslimban is, de populairste maatregel ooit is. Beetje jammer is dat als je alle percentages bij elkaar optelt op 101% komt.

Nog meer Trump. De Trump Insult Generator. Je opent de Generator, je klikt en er verschijnt een beledigende naam voor de 45e president van de VS.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wat is er trending op social media? EenVandaag-redacteur Martijn Rosdorff zet het op een rij in TrendingVandaag, Radio EenVandaag op NPO Radio 1. Kijk hier voor alle items die Martijn in TrendingVandaag bespreekt.

Ster advertentie
Ster advertentie