Cultuur & Media
MAX

Wendy van Dijk over Twitter-rel Chantal Janzen: 'Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan?'

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wendy van Dijk over Twitter-rel Chantal Janzen: 'Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan?'

Presentator Wendy van Dijk ontkent dat ze onaardige tweets over collega-presentator Chantal Janzen heeft geliket. In De Perstribune vertelt ze over de online rel: "Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan?"

Zaterdag ontstond enige ophef op Twitter toen bleek dat Van Dijk met haar account een aantal kritische tweets over Janzens optreden in Dancing With The Stars van een hartje had voorzien. Van Dijk: "Ik lag in bed en werd gebeld door Martijn Krabbé, maar ik had mijn telefoon op stil. Vervolgens zag ik wel een berichtje 'Alert, alert, volgens mij ben je gehackt'."

Balen van het relletje

Van Dijk zei vanmiddag in De Perstribune van het relletje te balen. "Iemand die toegang heeft tot mijn account heeft die likes uitgedeeld. Ik weet niet wie. Dat gaan we uitzoeken. Je denkt toch serieus niet dat ik dat zelf heb gedaan? Ik heb Chantal meteen een berichtje gestuurd."

Quote

Ik heb Chantal meteen een berichtje gestuurd

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in De Perstribune

Flirty Dancing

Wendy van Dijk maakte dit seizoen de veelbesproken overstap van RTL4 naar SBS6, de zender waarvoor ze al eerder werkte en succesvolle programma's maakte als Hart in Actie. Zondag maakt ze haar rentree met het nieuwe dans- en datingprogramma Flirty Dancing. Het is voor Van Dijk een nieuw begin na een lastige periode, waarin alles wat ze deed onder een vergrootglas kwam te liggen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Wendy van Dijk op De Perstribune

Ster advertentie
Ster advertentie