Cultuur & Media
AVROTROS

Waylon: 'Alleen ikzelf kan mijn problemen oplossen'

foto: Eigen fotofoto: Eigen foto
  1. Nieuwschevron right
  2. Waylon: 'Alleen ikzelf kan mijn problemen oplossen'

"Ik kan het gezinsleven nu pas toelaten, en dat zorgt ervoor dat ik kan relativeren. Veel dingen worden minder belangrijk", zegt Waylon in MISCHA! op Radio 1. "Als het rot gaat, ga ik vooral bij mezelf te rade. Er is niemand anders die mijn problemen kan oplossen, behalve ikzelf."

#340 - Waylon: 'Er is niemand die mijn problemen kan oplossen, behalve ikzelf' - MISCHA!

Het nieuws dat de zanger en muzikant vreemd was gegaan, was volgens hemzelf een uitgelezen kans om te zeggen dat het klaar was tussen hem en zijn partner Bibi. "Maar dat gebeurde niet, omdat we veel van elkaar houden. En wat de rest van de wereld daar ook van vindt: we don't care."

Deelname Songfestival?

Tegelijkertijd denkt Waylon ook dat mildheid goed is. "Als de hele wereld zich met gebalde vuisten tegen je keert, wil je niet denken: kom maar op. Dat is niet de kracht waar je vanuit moet gaan. Het moet veel zachter."

Een recordaantal inzendingen voor het Songfestival dit jaar, maar de zanger zegt niet opnieuw een gooi te hebben gedaan naar deelname. "Ik denk niet dat iemand daar nog op mij zit te wachten. Ik heb het ze de laatste keer moeilijk genoeg gemaakt."

#340 - Waylon: 'Er is niemand die mijn problemen kan oplossen, behalve ikzelf' - MISCHA!

MISCHA!

Gelukkig zijn ze er nog: mensen die hun mond opendoen, hun visie, gedachten en dromen met ons delen. In MISCHA! gaat presentator Mischa Blok iedere maandag tot en met donderdagnacht tussen 01:00 en 02:00 uur op zoek naar de drijfveren van deze mensen. Luister alle afleveringen via https://www.nporadio1.nl/podca...

Ster advertentie
Ster advertentie