Cultuur & Media
MAX

Ruben Nicolai laat serieuze kant zien in De Erfgenaam

foto: De Perstribunefoto: De Perstribune
  1. Nieuwschevron right
  2. Ruben Nicolai laat serieuze kant zien in De Erfgenaam

Het nieuwe tv-seizoen begint voor Ruben Nicolai met het nieuwe programma De Erfgenaam. Daarin gaat hij op zoek naar erfgenamen van overleden mensen. Nog altijd belandt er jaarlijks veel geld in de staatskas doordat niet duidelijk is wie recht heeft op de erfenis.

Video niet beschikbaar

Daarover vertelde Nicolai zondag op De Perstribune van MAX. In 1 geval ging het om 73.000 euro. "Daarvoor zijn we zelfs naar Indonesië gegaan, maar dat is niet gelukt. Ik vind het frustrerend dat we dat geld niet daar achter hebben kunnen laten", aldus Nicolai. Daardoor staat het nog altijd op de rekening van de staat. Toch kunnen we ook happy ends verwachten. "De redactie kijkt wel of er potentie in een case zit."

Handtekening van Philip Freriks

Het laat zien dat Nicolai tegenwoordig een hele andere kant van zichzelf laat zien. Hij werd bekend met de Lama’s en als lollige gast in andere BNN-programma’s. Die kant liet hij ook achter de camera zien. "Ik weet nog dat ik vroeger een keer een contract van BNN heb ondertekend met de handtekening alsof het Philip Freriks was. Dat vond ik zelf hilarisch, maar slaat natuurlijk nergens op!" Tegenwoordig vindt hij dat zelf niet eens grappig meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Erfgenaam is niet het enige programma dat Nicolai binnenkort gaat doen. "Dit najaar gaan wij maken Lego Masters, we hebben The Masked Singer en Oh wat een Jaar!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Perstribune: Ruben Nicolai

Ster advertentie
Ster advertentie