Cultuur & Media
AVROTROS

#TrendingVandaag: De aantrekkelijkheid van je partner en een staatssecretaris wil spijbelen voor sinterklaas

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. #TrendingVandaag: De aantrekkelijkheid van je partner en een staatssecretaris wil spijbelen voor sinterklaas

Wat is trending? Wie gaat er over de tong? In Radio EenVandaag praat Lammert de Bruin je bij in #TrendingVandaag. Met vandaag: jong drumtalent, een staatssecretaris wil spijbelen voor sinterklaas en meer.

9-jarig meisje drumt Nirvana als een pro

De 9-jarige Britse Nandi Bushell gaat viral op Twitter met een video waarin ze meedrumt met een nummer van Nirvana. Op haar eigen Twitteraccount deelt ze verschillende video’s waarop te zien is hoe ze bekende nummers mee drumt, maar dit nummer van Nirvana is 1 van haar favorieten, zegt ze in de tweet. En als je hoort hoe ze opgaat in de jaren '90 Grunge beat, dan snap je waarom.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Staatssecretaris Blokhuis wil spijbelen vanwege Sinterklaasintocht

Alle kinderen in Nederland zijn ontzettend zenuwachtig voor de intocht komende zaterdag van de goedheiligman. Want het paard heeft koudwatervrees en daarom kunnen Sint en zijn Pieten niet met de boot. Maar gelukkig heeft staatssecretaris Paul Blokhuis een oplossing: bij Omroep Gelderland laat hij een oude stoomtrein zien waarmee de Sint naar Apeldoorn kan reizen.

Waarschijnlijk was dit idee bedacht voor de hele stikstofcrisis want in het filmpje laat hij zien hoe smerig die trein is. Toch brengt het het kind terug in onze Staatssecretaris van Volksgezondheid want hij doet zijn tweelingbroer Fred een opmerkelijk verzoek!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Kwart Nederlanders vindt eigen partner niet aantrekkelijk

Hoe aantrekkelijk vind jij je partner eigenlijk? Nu hoor je natuurlijk te zeggen: 'woest aantrekkelijk', maar een kwart van de Nederlanders vindt dit helemaal niet. Althans, als we Christine le Duc moeten geloven. Zij deden onderzoek onder 3000 mensen en daaruit komt naar voren dat een kwart van de seksueel actieve Nederlanders de eigen partner niet aantrekkelijk genoeg vindt om er goede seks mee te hebben, schrijft het AD.

En als je denkt dat dat erg is: in België geeft meer dan de helft toe zich niet (meer) seksueel aangetrokken te voelen tot de partner. Daar zijn ze dan ook minder tevreden over hun seksleven: slechts 16 procent van de Belgen geeft aan 'zeer tevreden' te zijn met hun seksleven, tegenover ruim een kwart van de Nederlanders. Volgens het onderzoek zijn we vooral ontevreden over de variatie in bed, het niet waarmaken van seksuele fantasieën en over de hoeveelheid seks.

Radio EenVandaag

Dit artikel is een bijdrage van Radio EenVandaag, elke werkdag tussen 14 en 16 uur op NPO Radio 1. Meer over de uitzending is te vinden op EenVandaag.nl, Facebook of op Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie