Cultuur & Media

Je vindt NPO Radio 1 vanaf nu op drie nieuwe socialmediakanalen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Je vindt NPO Radio 1 vanaf nu op drie nieuwe socialmediakanalen

NPO Radio 1 is vanaf nu te volgen op drie nieuwe socialmediakanalen. Op Threads tref je onze beste fragmenten met een constructieve insteek, op WhatsApp Channels delen we onze beste en mooiste content en voor wie juist diepgang en discussie zoekt, heeft aan ons Mastodon-kanaal een goede plek.

Die rake Druktemakercolumn, een mooie discussie in het Mediaforum of dat inspirerende interview uit Nooit Meer Slapen: je vindt ze vanaf nu ook op Threads, WhatsApp en Mastodon. Op die kanalen delen we het beste van NPO Radio 1: volg ons en blijf altijd op de hoogte!

Threads, WhatsApp en Mastodon

Op Threads, het jonge broertje van Instagram, vind je constructieve content van NPO Radio 1: we delen fragmenten die oproepen tot discussie en we moedigen opbouwende gesprekken in de commentsectie aan. Bovendien willen we je op Threads af en toe mee achter de schermen nemen.

WhatsApp Channels is een nieuwe functie binnen de meest gebruikte berichtenapp: hier ontvang je tweemaal daags een appje van NPO Radio 1. Dat kan breaking news of een mooi fragment zijn, maar ook een aankondiging van een speciale uitzending of juist een boeiende podcast. Met ons WhatsApp-kanaal blijf je kortom altijd op de hoogte van het beste van NPO Radio 1.

En wie op zoek is naar diepgang en discussie, kan op ons Mastodon-kanaal terecht. Hier delen we regelmatig fragmenten uit onze uitzendingen. Het account van NPO Radio 1 bevindt zich op de server van npo.nl, maar ook wie actief is op andere servers kan op onze tijdlijn reageren.

Volg ons ook op andere platforms

Je vindt NPO Radio 1 ook nog op Instagram, Facebook, LinkedIn, X en YouTube. Ook daar delen we onze beste fragmenten en artikelen.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie