Cultuur & Media
AVROTROS

Dionne Stax stopt met Stax&Toine, Mischa Blok naar de middag

foto: AVROTROSfoto: AVROTROS
  1. Nieuwschevron right
  2. Dionne Stax stopt met Stax&Toine, Mischa Blok naar de middag

Dionne Stax stopt met de presentatie van Stax&Toine op NPO Radio 1, van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur. Mischa Blok gaat het middagprogramma met Toine van Peperstraten presenteren.

Dionne Stax is bezig met een biografische tv-serie over het leven van koningin Máxima, die in mei 50 jaar wordt. De serie Dionne Dichtbij is vanaf 10 mei te zien bij AVROTROS op NPO1. Daarnaast is ze ook druk met opnames voor DNA Onbekend en presenteert ze nog steeds Van onschatbare waarde. Hierdoor is ze genoodzaakt haar liefde voor radio voorlopig op een laag pitje te zetten.

Verschuivingen

Dionne: "Door mijn drukke opnameschema's voor televisie is het helaas niet langer mogelijk om naast mijn tv-werkzaamheden ook een dagelijks radioprogramma te presenteren. Met pijn in mijn hart heb ik dan ook moeten besluiten te stoppen met de presentatie van Stax&Toine."

Vanaf 1 maart zal Dionne het stokje van het middagprogramma overdragen aan Mischa Blok. Mischa vormt dan samen met Toine van Peperstraten het duo Blok&Toine dat van maandag tot en met donderdag tussen 14.00 en 16.00 uur te horen is. Dit heeft ook gevolgen voor het NPO Radio 1 nachtprogramma Miss Podcast. Dat zal vanaf 1 maart worden gepresenteerd door radio/podcast-talent Milou Brand.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie