Cultuur & Media

Wat weet je van de NAVO-top, dierenoverlast en reclame met BN'ers? Speel de nieuwsquiz!

KRO-NCRV
foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat weet je van de NAVO-top, dierenoverlast en reclame met BN'ers? Speel de nieuwsquiz!

Deze week was er overlast van dieren. Niet alleen in Den Haag maar ook bij De Kuip. En met de uitbreiding van Finland en Zweden is de NAVO gegroeid. Maar hoeveel lidstaten zijn er eigenlijk onderdeel van? Test je kennis van het nieuws en speel de Nationale Nieuwsquiz van Spraakmakers.

Speel live mee op de radio

De Nationale Nieuwsquiz is onderdeel van het programma Spraakmakers (KRO-NCRV) en wordt elke dag uitgezonden tussen 11:15 en 11:30. Wil je ook meespelen op de radio? Geef je dan op. De nieuwskenner van de week wint 300 euro!

Kijkje in de studio

Als je deelneemt, krijg je meteen een uniek kijkje in de keuken van de radio. Je wordt namelijk ontvangen in de studio waar alle NPO Radio 1-programma’s worden uitgezonden. Je ziet de redactie van Spraakmakers aan het werk (niet te dichtbij, anders zie je de antwoorden van de quiz) en natuurlijk kun je je nieuwskennis eens echt laten testen door presentatoren en quizmasters Roos Abelman of Carl-Johan de Zwart.

Mis niets met de nieuwsbrieven van Spraakmakers

Spraakmakers maken we mét jou als luisteraar. En om jou zoveel mogelijk bij ons programma te betrekken, versturen we een dagelijkse en wekelijkse nieuwsbrief. Zo kun je gemakkelijk meepraten en mis je nooit meer iets.

Meld je hier aan.

Ster advertentie
Ster advertentie