Cultuur & Media
NTR

Özcan Akyol viert de liefde voor het lezen in de podcast Eus' Boekenclub

foto: Eus' Boekenclub
  1. Nieuwschevron right
  2. Özcan Akyol viert de liefde voor het lezen in de podcast Eus' Boekenclub

In de podcast Eus' Boekenclub vieren we de liefde voor het lezen en alles daaromheen. Praten over lezen, boeken en alles wat daarbij hoort; schrijver en presentator Özcan Akyol heeft er zijn persoonlijke missie van gemaakt om ontlezing tegen te gaan en het plezier van literatuur te delen. In deze podcast is er ruimte voor lezers, schrijvers en poëzie.

#1 - Weense vrouwen

Eus' Boekenclub

Elke week start presentator Özcan Akyol thuis in Deventer bellend met schrijver Tommy Wieringa om te praten over literaire thema’s, en welbeschouwd over het leven.

Daarna trekt Eus het land in om bijzondere leesclubs te ontmoeten en hij neemt ons mee naar zijn signeersessies met lezers.

Vast prik is het bezoek aan de vader van Tommy Wieringa, die een winkel heeft letterlijk om de bij Eus, in Deventer. De Zaak heet het. Hij verkoopt curiosa en speelgoed. Meneer Wieringa draagt elke aflevering een gedicht gekozen door Eus voor

Wil je meer Eus' Boekenclub? Kijk de vijfdelige reeks op NPO Start.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie