Cultuur & Media

Welk lied symboliseert voor jou het afgelopen jaar?

foto: Pixabayfoto: Pixabay
  1. Nieuwschevron right
  2. Welk lied symboliseert voor jou het afgelopen jaar?

[NTR - VPRO] Welk nummer heb je grijs gedraaid dit jaar of drukt het best het gevoel uit van 2020? Het kan een all time favourite zijn of een nieuwe ontdekking. Pop, rock, klassiek, latin, jazz of r&b, laat ons weten wat jou door het jaar heeft geholpen.

Mail naar zesuurcultuur@radio1.nl en reageer op Twitter #zesuurcultuur.

Video niet beschikbaar

Vanuit het initiatief Every Brilliant Song van Het Nationale Theater maken we samen met jou een afspeellijst met muziek die roert, beweegt en verstilt. Maar vooral muziek die relativeert en inspireert. De afspeellijst Every Brilliant Songis te vinden op Spotify.

Beluister de afspeellijst, lees de persoonlijke verhalen en draag jouw eigen liedje bij. Welk lied móét op de lijst? Stuur jouw lied en verhaal naar zesuurcultuur@radio1.nl of reageer op Twitter via #zesuurcultuur.

Aanstaande maandagavond 21 december staat NPO Radio 1 volledig in het teken van kunst en cultuur met Zes Uur Cultuur. Aan het eind van die avond maken we bekend welk nummer het meest is genoemd en sluiten we de zes uur radio af met dit lied.

Zes Uur Cultuur

Maandag 21 december tussen 19:00 en 01:00 uur staat NPO Radio 1 in het teken van Kunst en Cultuur met Zes Uur Cultuur. Luister mee en reageer via de NPO radio 1 app, zesuurcultuur@radio1.nl en op Twitter #zesuurcultuur.

Ster advertentie
Ster advertentie