Cultuur & Media
NTR

Wat is jouw favoriete herinnering aan het programma Kunststof?

foto: Kunststoffoto: Kunststof
  1. Nieuwschevron right
  2. Wat is jouw favoriete herinnering aan het programma Kunststof?

Van dinsdag 30 maart t/m vrijdag 2 april viert Kunststof haar twintigjarig bestaan. Twintig jaar lang interviews met gasten uit de kunst, cultuur en media. Uren aan gesprekken. Heb jij een favoriete herinnering aan het programma? Is er iets dat jou is bijgebleven? Laat het ons weten!

Video niet beschikbaar

Kunststof

Voor veel luisteraars is Kunststof een vast moment op de dag. Tijdens het koken of onderweg in de auto. Met de stemmen van de presentatoren als vaste huisvriend en een vertrouwd programma als opmaat naar de avond. Vele luisteraars lieten weten zo geraakt te zijn door de gesprekken dat ze een extra rondje omreden om het programma af te kunnen luisteren, of in hun geparkeerde auto bleven zitten tot het einde.

Wat is jou altijd bijgebleven? Die ene gast, dat ene gesprek, een mooi moment of een tegeltekst die je hebt opgeschreven. Laat het weten via kunststof@ntr.nl of via Twitter: @RadioKunststof.

De tegel van Leo Blokhuis

Twintigjarig bestaan

In de week van dinsdag 30 maart t/m vrijdag 2 april viert Kunststof haar twintigjarig bestaan op NPO Radio 1. Rond de thema's muziek, literatuur, media, podiumkunsten en architectuur ontvangen vaste presentatoren speciale gasten, worden er herinneringen opgehaald, is er live muziek, kiezen luisteraars favoriete fragmenten, geeft een twintigjarige zijn mening over een klassieke uitzending en wordt het programma uiteraard afgesloten met een tegel.

Kunststof Radio

Het cultuur- en mediaprogramma van NTR van maandag tot en met donderdag te horen tussen 19.30 en 20.30 uur op NPO Radio 1 of op elk moment terug te luisteren als podcast. Volg Kunststof op Twitter, Facebook en Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie