Buitenland

Looking for Victory (4): Margriet kijkt televisie met Trump-aanhangers

foto: Steven van Olphenfoto: Steven van Olphen
  1. Nieuwschevron right
  2. Looking for Victory (4): Margriet kijkt televisie met Trump-aanhangers

In de nieuwe podcast-serie 'Looking for Victory' onderzoekt Margriet van der Linden wekelijks hoe je de Amerikaanse verkiezingen wint. Donald Trump en Hillary Clinton voeren een harde strijd. Maar hoe verzilver je de race naar het Witte Huis? Van der Linden reist opnieuw af naar de Verenigde Staten en gaat in tien afleveringen op zoek naar het recept voor de overwinning. Vandaag aflevering 4: Three Strikes, You're Out.

Als Margriet van der Linden aankomt in Las Vegas, maakt de gokstad zich op voor het gevecht van het jaar: het laatste presidentiële debat tussen Donald Trump en Hillary Clinton. De druk neemt toe. Wie gaat er met de winst vandoor? En bovenal: hoe beslissend is het laatste debat eigenlijk?

Margriet gaat op onderzoek uit en belandt op een exclusieve bijeenkomst tussen de Trump-aanhangers. Maar als hun presidentskandidaat tijdens het debat een kapitale fout maakt, lijkt Hillary Clinton er met de winst vandoor te gaan. Al geeft het fanatieke Trump-kamp zich niet zomaar gewonnen…

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Looking for Victory' is ook te beluisteren via iTunes en Stitcher.

Luister ook eerdere afleveringen:
Looking for Victory (1): Hou toch op over die longontsteking; Hillary Clinton heeft nog iets veel dodelijkers onder de leden
Looking for Victory (2): Waarom je een groep woedende expats maar beter te vriend kunt houden
Looking for Victory (3): Margriet ontdekt de schoonheid van een smerige campagne

Vanaf maandag 31 oktober hoor je 'Looking for Victory' ook op NPO Radio 1. Drie dagen lang, rond 13.45 uur in De Nieuws BV.

In de podcastserie ‘Looking for Victory’ duikt Margriet van der Linden in de strijd om het Amerikaanse presidentschap. Reis samen met haar af naar Amerika en wordt wekelijks meegenomen in de machinaties achter de verkiezingen. Wat gaat er schuil achter het proces dat straks leidt tot ‘s werelds machtigste man… of vrouw?

Ster advertentie
Ster advertentie