Binnenland
BNNVARA

Vroege Vogels presenteert: de mooiste natuurbeelden en een nieuwe dierenpodcast

foto: Vroege Vogels/MarcoMfoto: Vroege Vogels/MarcoM
  1. Nieuwschevron right
  2. Vroege Vogels presenteert: de mooiste natuurbeelden en een nieuwe dierenpodcast

Altijd al alles willen weten van de zeearend? En gaat jouw hart ook sneller kloppen van prachtige natuurbeelden? Zoek dan niet verder. Vroege Vogels introduceert een nieuwe podcast én een dagelijkse natuurserie via Instagram-reels.

De podcast Vroege Vogels en Andere Dieren wordt gepresenteerd door bioloog Auke Florian Hiemstra en eindredacteur van Vroege Vogels Anneke Naafs. Zij gaan wekelijks uitvoerig in op alle aspecten van één dier: komende zondag gaat de podcast over de Zeearend! Te gast is Nienke Beintema, bioloog, wetenschapsjournalist en schrijver van het boek: De Zeearend.

Podcast reels

Natuurcadeautjes

Tegelijkertijd worden er vanaf zondag iedere ochtend natuurcadeautjes uitgedeeld via de reels van Vroege Vogels Instagram onder de titel Vroege Vogels Vandaag. Met de mooiste natuurbeelden maken we een kort filmpje waarin je kunt zien wat er die dag te beleven is. Wat is vandaag waar te zien? In dertig seconden wordt een soort uitgelicht dat die dag in bloei staat, broedt, terug is in Nederland en nu te zien is in de natuur.

Vroege Vogels: iedere zondagochtend van 07.00 tot 10.00 uur.

Vroege Vogels is hét programma over natuur en milieu. Op zondagochtend te beluisteren op NPO Radio 1 en vrijdagavond te zien op NPO 2. Like Vroege Vogels op Facebook of volg het programma op Twitter of Instagram.

Ster advertentie
Ster advertentie