Naar homepage
Binnenland

De Tekentafel #2: kijkje achter de schermen bij podcast 'Ik was Jou'

foto: De Tekentafelfoto: De Tekentafel
  1. Nieuwschevron right
  2. De Tekentafel #2: kijkje achter de schermen bij podcast 'Ik was Jou'

In de podcast Ik was Jou ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wie hij de identiteit voor even heeft ‘geleend’ toen hij de programma’s Koefnoen en Kopspijkers maakte. In elke aflevering spreekt Schumacher met een ander persoon. Maar wat maken deze gesprekken tot een succesvolle podcast? Je ziet het in De Tekentafel.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Voor het eerste seizoen van Ik was Jou sprak Owen met Gerrit Zalm, Erik Scherder, Andries Knevel en Ilja Gort. Want wie zijn de door Owen gepersifleerde mensen werkelijk? Wat drijft ze, hoe is het om zo onder een vergrootglas te liggen en hoe gaan ze om met kritiek?

Seizoen 2

Goed nieuws! Vanaf 2 september verschijnt het tweede seizoen van podcast Ik was Jou. In dit seizoen praat Owen Schumacher o.a. met Alexander Pechtold, Gert Verhulst en Ferry Mingelen. Ben je nog geen abonnee of wil je het eerste seizoen nog een keer terugluisteren, klik dan op de link hieronder.

{podcast audio="83582" caption="#1 - Owen Schumacher ontmoet Ilja Gort" }

Ik was Jou met Owen Schumachter

In de Omroep MAX / NPO Radio 1-podcastserie Ik was Jou ontmoet komiek Owen Schumacher de mensen van wie hij de identiteit voor even heeft 'geleend' toen hij de programma’s Koefnoen en Kopspijkers maakte.

De podcast Ik was Jou is te downloaden en / of te beluisteren op de NPO Radio 1-site en app, iTunes, Google Podcasts en Stitcher.

Ster advertentie
Ster advertentie