Binnenland
NOS

Broers Tim en Wart Kamps over samen zijn en afstand nemen

foto: ANP/NOSfoto: ANP/NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Broers Tim en Wart Kamps over samen zijn en afstand nemen

Deze hele kerstweek kunt je in NOS Met het Oog op Morgen naar familiegesprekken luisteren tussen vaders en zoons en broers en zusters. Maandag waren te gast: de eeneiige tweelingbroers Tim en Wart Kamps.

Wart is acteur, hij is op dit moment te zien in Hamlet, de familievøørstelling. Tim is cabaretier, en regisseur van onder Missie Aarde en auteur van het dit jaar verschenen boek De Verschrikkelijke Jaren Tachtig.

De broers Kamps hebben jarenlang heel nauw samengewerkt. Maar namen ook weer wat meer afstand van elkaar. Een gesprek over hoe familiebanden op de werkvloer doorwerken. Wat doet dat met je identiteit en zelfvertrouwen?

Familiegesprekken: Tim en Wart Kamps

De familiegesprekken van het Oog

Dit gesprek is onderdeel van de serie familiegesprekken die het Oog ieder jaar voert. Afgelopen vrijdag sprak Simone Weimans met Johannes Sigmond (alias Blaudzun) en zijn broer Jakob (gitarist) over hun sterke band en het afstand nemen van de kerk. Zaterdag sprak Cees Grimbergen met Jan Stekelenburg, die dit jaar 50 jaar bij Studio Sport werkt, en zijn zoons Jeroen en Maarten Stekelenburg en Milan van Dongen. Jeroen en Milan zijn ook sportverslaggever, Maarten is bondscoach van Oranje onder de 19.

Ster advertentie
Ster advertentie