Binnenland

Win een DAB+ radio tijdens de Week van de Digitale Radio

foto: Digital Radio NL
  1. Nieuwschevron right
  2. Win een DAB+ radio tijdens de Week van de Digitale Radio

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juni is het de Week van de Digitale Radio. Samen met alle landelijke radiozenders besteden we aandacht aan DAB+: de nieuwe manier van radio luisteren. En jij kunt zo’n radio winnen!

Met een DAB+ radio kun je radiozenders gratis en in perfecte kwaliteit door heel Nederland ontvangen. Je favoriete zenders, waaronder NPO Radio 1, programmeer je allemaal voor. Hier lees je meer informatie over DAB+.

Win een DAB+ radio

Tijdens de week van de digitale radio maak je elke dag een aantal keren kans om een DAB+ radio te winnen.

Waar en wanneer kun je meedoen?

  • In Villa VdB (Omroep MAX) (van maandag t/m donderdag tussen 14.00 uur en 15.30 uur) speelt Jurgen van den Berg een speciale versie van het Letterspel. De dagwinnaar krijgt als extra prijs een DAB+ radio.
  • NOS Met het Oog op Morgen doet tijdens deze week elke dag een oproep om een foto in te zenden van hoe jij naar Het Oog of naar de podcast van Het Oog luistert. Alle foto’s zijn te zien op de Instagram-pagina van het programma. Uit de inzenders wordt elke dag een winnaar getrokken. De prijs? Een DAB+ radio!
  • Op de Instagram-pagina van NPO Radio 1 posten we elke dag een story waarbij je kans maakt op de DAB+ radio. We laten geluidsfragmenten horen waarbij het de vraag is wie of wat je hoort. Denk hierbij aan een tune van een programma of een imitatie van een presentator.

foto: NPO Radio 1

Win deze DAB+ radio

Week van de Digitale Radio 2022

Van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juni maak je bij NPO Radio 1 dagelijks kans op een DAB+ radio.

Ster advertentie
Ster advertentie