Binnenland

800.000 deelnemers voor gratis trekking Staatsloterij

foto: ANP Fotofoto: ANP Foto
  1. Nieuwschevron right
  2. 800.000 deelnemers voor gratis trekking Staatsloterij

[AVROTROS] Ruim 800.000 mensen hebben zich de afgelopen week aangemeld voor de gratis trekking van de Staatsloterij. Dat heeft Ben Knüppe, voorzitter van Stichting Staatsloterijschadeclaim, zojuist gezegd in het AVROTROS-consumentenprogramma Radar.

800.000 deelnemers voor gratis trekking Staatsloterij

Stichting Staatsloterijschadeclaim vertelde afgelopen maandag in de televisie-uitzending van Radar al dat de loterij een 'bijzondere' trekking organiseert voor gedupeerde spelers. Na de uitzending hadden op woensdag al 300.000 consumenten zich aangemeld. Nu de mediacampagne is gestart is dat getal vandaag opgelopen tot boven de 800.000 deelnemers.

Deze bijzondere gratis trekking is onderdeel van de deal die de Staatsloterij en Stichting Staatsloterijschadeclaim hebben gemaakt. De loterij was niet eerlijk over de winkansen. Het kansspelbedrijf verzweeg dat er ook op onverkochte loten prijzen konden vallen.

Bewijs bepaalt hoeveelheid loten

Als je wel ooit hebt meegespeeld in de periode 2000-2007 of met de Koninginnedagtrekking van 2008 en je hebt geen bewijs, dan kan je je aanmelden voor één gratis lot. Heb je wel een bewijs van aankoop, dan krijg je twee loten. Abonneehouders uit die periode krijgen vier loten. Wie aangesloten is bij Stichting Staatsloterijschadeclaim of Stichting Loterijverlies krijgt veertig euro extra.

Meld je aan!

Je kan je nog aanmelden tot 20 mei 2017 via de website van de Staatsloterij.

Reageren? Dat kan onder dit artikel op Radar of plaats een reactie op onze Facebookpagina. Dit artikel in je mailbox? Meld je dan aan voor onze gratis nieuwsbrief.

Video niet beschikbaar

Ster advertentie
Ster advertentie