Binnenland

Politie: lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Politie: lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde

[NOS] De politie heeft een specifiek deel van een natuurgebied in Zeewolde afgezet waar vermoedelijk het lichaam van Anne Faber is verborgen. Dat is zojuist bekendgemaakt. De politie hoopt het lichaam van de vrouw aan het eind van de dag te hebben gevonden.

Gisteren werd ook al in het natuurgebied gezocht naar Anne Faber (25), die sinds 29 september wordt vermist. De politie zegt dat op basis van onderzoeksinformatie gisteravond laat een ander gebied in Zeewolde in beeld is gekomen dan waar eerder is gezocht. Welke informatie dat is, bijvoorbeeld een bekentenis van verdachte Michael P., is niet bekendgemaakt.

Politie: lichaam Anne Faber vermoedelijk verborgen in Zeewolde

De politie heeft vannacht in de omgeving van het Nulderpad een stuk afgezet. Daar is "één specifieke plek" gevonden waar vermoedelijk het lichaam van Faber ligt.

Voorgeleid

Forensische experts onderzoeken de plek. Volgens de politie zal dit langere tijd in beslag nemen. Om geen sporen te wissen, moet zorgvuldig te werk worden gegaan. Andere zoekacties zijn stilgelegd.

Verdachte Michael P. wordt vanmiddag voorgeleid aan de rechter-commissaris. Die moet beslissen of zijn voorarrest wordt verlengd.

Ster advertentie
Ster advertentie