Binnenland

Podcast #DeDag: De harde ballen van Kiki Bertens

foto: ANP / NOSfoto: ANP / NOS
  1. Nieuwschevron right
  2. Podcast #DeDag: De harde ballen van Kiki Bertens

De loopbaan van Kiki Bertens kent veel ups en downs, maar momenteel lijkt de tennisster zich weer tussen de absolute toppers te nestelen. Zo versloeg ze de afgelopen dagen Caroline Wozniacki en Maria Sjarapova op het WTA-toernooi in Madrid

NOS-sportjournalist Mark Brasser is onder de indruk van Bertens, en vooral over de snelheid waarmee ze slaat, vertelt hij in De Dag. Maar Bertens loopt ook tegen haar eigen succes aan. "Tennis is een mind game, dat is zwaar."

Daarnaast praat presentator Winfried Baijens met Ivo van Harmelen, voormalig programmamanager van de Roze Zaterdag in Den Bosch. De bisschop aldaar wilde lhbt'ers zegenen in de Sint Janskathedraal, maar zag er van af na protest van kritische gelovigen.

Tot slot bellen we met Niels de Wildt, manager van Safaripark Beekse Bergen, waar een gezin bijna ten prooi is gevallen aan een groepje jachtluipaarden.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe wat waar?

Elke werkdag staat er rond 12.00 uur een nieuwe podcast klaar op je favoriete podcastplatform, zoals iTunes, Stitcher, Soundcloud en nporadio1.nl/podcast. Vergeet je niet te abonneren! Dan ontvang je dagelijks een melding wanneer een nieuwe aflevering van De Dag verschijnt. De podcast is een gezamenlijke uitgave van NOS, KRO-NCRV, BNNVARA, AVROTROS, NTR, EO, VPRO, Omroep MAX en WNL op NPO Radio 1.

Ster advertentie
Ster advertentie