Binnenland

Vandaag op NPO Radio 1: wie wint de finale van de Champions League?

foto: ANPfoto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Vandaag op NPO Radio 1: wie wint de finale van de Champions League?

Vanavond strijden Tottenham Hotspur en Liverpool om het kampioenschap in de finale van de UEFA Champions League. Schrijver Thomas Olde Heuvelt schrijft dit jaar het boekenweekgeschenk. En hoe schoon in ons drinkwater?

De Taalstaat

Thomas Olde Heuvelt, schrijver de internationale bestseller HEX, komt vertellen over het spannende boekenweekgeschenk dat hij dit jaar mocht schrijven. En schrijver Ewoud Sanders komt vertellen over zijn roman Franse Les.

dr. Kelder & Co

Hoe gaan influencers eigenlijk te werk? Prof. Willemijn van Dolen vertelt over de werkwijze van deze online ondernemers. En dr. Armèn Hakhverdian, politicoloog aan de UvA, beweert te kunnen vertellen wat je stemt gebaseerd op je woonplaats.

Drinkwater

In Radar hebben we het over ons drinkwater. Hoe schoon is dat nou eigenlijk?

En durf jij je mening te geven over zaken op werk? Of ben je daar toch wat voorzichtig mee. In Radar geven we tips over hoe je veilig je mening kan uitten, zonder bang te hoeven zijn voor opmerkingen van anderen.

WNL Opiniemakers

Maaike Timmerman presenteert vandaag WNL Opiniemakers over fractiediscipline. Dit naar aanleiding van Groenlinks en het begin van de zomer. Want wat doen we om de drukte in Amsterdam tegen te gaan? En moeten we een hogere vliegbelasting invoeren?

Champions League Finale

Nadat ze Ajax en Barcelona versloegen in de halve finale, staan Tottenham Hotspur en Liverpool vandaag tegenover elkaar in de finale van de Champions League. Wie gaat er dit jaar met het kampioenschap vandoor? Je hoort het vanaf 21.00 uur in Langs de Lijn.

Ster advertentie
Ster advertentie