Binnenland
BNNVARA

Bureau Sport: 'Zo blij voor Barney, maar toernooi van niks'

foto: Bureau Sportfoto: Bureau Sport
  1. Nieuwschevron right
  2. Bureau Sport: 'Zo blij voor Barney, maar toernooi van niks'

Frank Evenblij en Erik Dijkstra van Bureau Sport hebben weer zin in een kersvers sportweekend.

"Ik ben zo blij", begint Frank over de terugkeer van Raymond van Barneveld als profdarter. Barney worstelde zich deze week door de Q-School van de PDC.

Erik is niet echt onder de indruk. "Dat jij daar zo blij om bent. Dit is de vierde klasse KNVB van het darten. Toernooien die in garageboxen worden gespeeld."

Dick Advocaat had het deze week zwaar met de bekeruitschakeling van Feyenoord, dat in de laatste tien minuten tegen sc Heerenveen een 3-1 voorsprong uit handen gaf.

"What the fuck is daar gebeurd? Hoe kan dat?" vraagt Erik zich af. Frank baalt er ook van. "Ik vind het niet leuk omdat Dick gaat stoppen. Dan gun je het hem wel."

De mannen laten ook nog even hun medeleven blijken aan Mike Teunissen, die door een zware val het wielervoorjaar moet missen. "Ik vind dat aangrijpend, vanaf de gele trui is het bergafwaarts gegaan", besluit Erik.

Download de NPO Radio 1-app

Met onze app mis je niks. Of het nou gaat om nieuws uit binnen- en buitenland, sport, tech of cultuur; met de NPO Radio 1-app ben je altijd op de hoogte. Download 'm hier voor iOS en hier voor Android.

Ster advertentie
Ster advertentie